Selecteer een pagina

Zelf een tandprothese makenAls je de kop van dit artikel leest, dan denk je wellicht dat dit artikel is bedoeld voor tandartsen. Niets is in dit geval echter minder waar! Je kunt namelijk zelf, dankzij tijdelijketand.nl, heel gemakkelijk, snel en voordelig zelf een tandprothese maken. Heel interessant misschien, maar de kans is groot dat je je nu afvraagt waarom en wanneer je dit überhaupt zou doen. Het zal je verbazen, maar zelf een tandprothese maken is voor veel mensen een uitkomst. We leggen dit graag even kort aan je uit.

Een ongelukje kan iedereen overkomen. Iedereen weet immers dat dit in een klein hoekje zit. Het vervelende van een klein ongelukje is dat de gevolgen vaak groot zijn. Helemaal als het gaat om zogenaamde “aangezichtsschade”. Hieronder valt ook schade aan het gebit. Gebitsschade is om verschillende redenen vervelend. Maar al te vaak moeten mensen een voortand missen door bijvoorbeeld een elleboogstoot tijdens het sporten, struikelen over een losliggende stoeptegel of een ongeluk tijdens het klussen thuis. Het moeten missen van een voortand belemmert je in het praten en ziet er niet bepaald fraai uit. En vergis je daarnaast niet in de kosten, want een tandprothese (wat vaak de oplossing is) is een kostbare aangelegenheid.

Hoe zelf een tandprothese maken?

Als bovenstaande jou overkomt wil je zo snel mogelijk weer “fatsoenlijk” voor de dag komen. Een tandprothese echter is specialistisch werk en is nu eenmaal niet de volgende dag direct klaar. En, zoals eerder gezegd, deze oplossing kost veel geld en dat moet je dan ook maar net voor handen hebben. De oplossing die dit soort problemen tackelt levert tijdelijketand.nl je. Op tijdelijketand.nl bestel je namelijk jouw tijdelijke neptand, met andere woorden, jouw tijdelijke tandprothese. Je maakt in een aantal eenvoudige stappen zelf jouw eigen tandprothese en dit zorgt ervoor dat je je snel weer in het openbaar kunt vertonen. Daarnaast is dit een prima oplossing om de definitieve oplossing van de tandarts of kaakchirurg even uit te stellen, zodat jij hier de financiële middelen voor opzij kunt leggen.

Jouw eigen tandprothese maken is een voordelige en tijdelijke oplossing. Bestel je vandaag nog jouw zelf te maken neptand, dan heb je de volgende dag al alles in huis om aan de slag te gaan. Een duidelijke handleiding is hierbij jouw gids. Een zelfgemaakte tandprothese gaat enkele maanden mee en kun je kleuren in de kleur van jouw andere tanden. Hierdoor valt deze neptand nauwelijks op.

Mocht jij ook slachtoffer worden van één van de vele dagelijkse ongelukjes die gebitsschade tot gevolg hebben, weet dan dat tijdelijketand.nl er ook voor jou is!