Selecteer een pagina

tijdelijke tandvervangingHet zal je maar gebeuren. Tijdens sporten, werk of klussen een ongeluk krijgen waarbij jouw gebit beschadigt. Zelfs lachen als een boer met kiespijn is er dan niet bij, want een beschadiging aan je tanden of kiezen kan verstrekkende gevolgen hebben. Soms zijn tanden simpelweg niet meer te behouden en worden deze noodgedwongen getrokken. Als je tijdens het ongeluk tenminste niet direct al een tand bent verloren.

Uiteraard ga je langs de tandarts als je een ongeluk hebt gehad waarbij je gebit is betrokken. Het eerste herstelwerk zal direct worden gedaan en veelal zal dit bestaan uit de wortel van de tand er helemaal uithalen. Maar dan? Je hebt dan wel een gat in je mond. Niet alleen staat dit niet bepaald heel fraai, maar het kan je ook belemmeren in eten, drinken en zelfs in je spraak. Je kunt bijvoorbeeld gaan slissen en als je zo voor de dag moet komen doet dat zeker iets met je zelfvertrouwen.

Jouw tandarts zal al snel met de oplossing komen om de tand te vervangen. Een brug, een zogenaamd plaatje, een implantaat… de mogelijkheden zijn wat dat betreft tegenwoordig legio. Prachtige oplossingen natuurlijk, maar ze hebben wel een heel groot nadeel. Dit nadeel is de kosten die gepaard gaan met deze oplossingen. Zelfs de meest uitgebreide tandartsverzekering zal deze kosten niet volledig dekken. Dat betekent dat je altijd zelf zal moeten opdraaien voor een deel van deze kosten en dat loop al gauw in de honderden euro’s. Het is niet iedereen gegeven om dit soort bedragen zomaar even op tafel te leggen, maar ja, wat heb je voor keuze?

Stop! Je hebt echter wel degelijk keuze en deze heet tijdelijke tandvervanging. De tijdelijke tandvervanging is de uitkomst voor jou als je wilt wachten met de definitieve oplossing van jouw tandprobleem. De tijdelijke tandvervanging geeft jouw namelijk de tijd om te sparen voor de definitieve oplossing. Want hoe dan ook, deze zal er moeten komen. Maak daarom gewoon je eigen tijdelijk tand! Simpel, snel en nog eens heel voordelig ook.

Tijdelijke tandvervanging the easy way!

Je bestelt eenvoudig via internet de tijdelijke tand. Wat je dan ontvangt is materiaal dat zich door warmte in elke gewenste vorm laat kneden. Eenmaal afgekoeld wordt het hard. Je klemt de tand tussen twee bestaande echte tanden, dus het is wel belangrijk dat je deze (nog) hebt. Doordat je de tijdelijke tand op maat maakt klemt deze zichzelf en heb je geen kleefpasta of lijm nodig. Deze manier van tijdelijke tandvervanging lijkt heel ingewikkeld, maar is dat zeker niet. Vanzelfsprekend krijg je immers een duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd die je ook nog eens uitlegt hoe je deze tijdelijke tandvervanging op kleur brengt. Op deze manier heb je een tijdelijke oplossing die niet van echt te onderscheiden is. Let op: deze tijdelijke tandvervanging gaat enkele weken mee en is dus geen definitieve oplossing.

En dan ben je natuurlijk nieuwsgierig wat deze tijdelijke tandvervanging jouw gaat kosten. Schrik niet, want een pakket dat voldoende materiaal bevat voor 20 tijdelijke tanden kost je nog geen €20,-! Wacht dan ook niet langer en bestel jouw tijdelijke tandvervanging vandaag nog!