Selecteer een pagina

tand zelf makenJe ziet soms dingen gebeuren waarbij je direct denkt dat dit jou nooit zal overkomen. Het gekke hieraan is alleen wel dat al die mensen die dit wel is overkomen dit waarschijnlijk ook ooit gedacht zullen hebben. Voorbeelden hiervan zijn het in gedachten tegen een verkeersbord of lantaarnpaal aanlopen of bijvoorbeeld op een hark gaan staan waardoor je de steel vol in je gezicht krijgt. Uitermate grappig om te zien, maar dan natuurlijk wel bij een ander en de gevolgen moeten dan vanzelfsprekend wel meevallen. Helaas is dit laatste lang niet altijd het geval.

Bovenstaande laat alleen maar zien dat, hoe cliché ook, een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Iets “stompzinnigs” als hierboven beschreven kan de beste overkomen en dus jou ook. Maar wat als de gevolgen nu niet zo grappig zijn? Stel nu bijvoorbeeld eens dat dit jou een voortand kost, is dit dan nog steeds zo grappig? Natuurlijk niet en zeker niet als je hiermee (blijvende) gebitsschade oploopt. We weten allemaal uit eigen ervaring hoe kostbaar een bezoek aan de tandarts is en dan zou je willen dat je een tand zelf maken kon.

Een tand zelf maken, hoe doe je dat?

Een voortand moeten missen is natuurlijk vervelend als het gaat om de cosmetische kant ervan. Rondlopen met een gat in je mond en hier naar praten doet wel iets met je zelfvertrouwen. Maar als je even geen keus hebt, omdat je de oplossing die de tandarts jou biedt niet kunt betalen, wat doe je dan? Geen ingewikkelde materie, want dan ga je gewoon zelf voor tandarts spelen en ga je jouw nieuwe tand zelf maken! Jouw nieuwe tand zelf maken doe je met behulp van tijdelijketand.nl. Tijdelijke tand biedt jou een tijdelijke oplossing voor dat vervelende gat in je mond. Je maakt eenvoudig zelf een nep tand die dagen meegaat.

Een tand zelf maken is eenvoudiger dan je denkt. Je krijgt, na bestellen op tijdelijketand.nl, een pakketje thuis gestuurd waarmee je in een handomdraai zelf een nep tand fabriceert. Een duidelijke handleiding is jouw gids in deze en in slechts een beperkt aantal stappen is dat vervelende gat voor in je mond verleden tijd. Het materiaal in het pakketje is voldoende voor 20 x een tand zelf maken en hierdoor ben je enkele maanden geholpen. De prijs van dit alles? Nog geen 20 euro, dus hier hoef je het zeker niet voor te laten.

Zelf een tand maken is vanzelfsprekend een tijdelijke oplossing. Het geeft je de gelegenheid om gewoon deel te nemen aan het dagelijks leven, zonder dat je het gevoel hebt dat iedereen steeds naar je kijkt. Ook is het een oplossing om financieel even orde op zaken te stellen. De oplossing die de tandarts zal bieden gaat je hoe dan ook veel geld kosten. Door te kiezen voor zelf een tand maken stel je de definitieve oplossing even uit en kun je hier geld voor opzij leggen.