Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een onvoorstelbaar groot cliché, maar zoals altijd met een cliché wel eentje die absoluut waar is. Hoe vaak lees of hoor je niet dat iemand bijvoorbeeld in de badkamer is gevallen of dat iemand zich heeft verwond tijdens het klussen thuis. Natuurlijk zijn dit vervelende ongelukjes en zeker als de gevolgen verstrekkend zijn. Laten we hierbij het gebit maar eens als voorbeeld nemen.
Je zal de eerste niet zijn die met zijn handen vol struikelt over de drempel of over niet opgeruimd speelgoed. Je kunt je val niet opvangen, je hebt immers je handen vol, en zodoende kom je vol met je gezicht op de grond of tegen de muur terecht. Een blauw oog is vervelend en valt op, maar wat dacht je van een voortand die eruit ligt? Dit is minstens zo erg en helemaal omdat je weet dat dit een bezoekje aan de tandarts oplevert. En een bezoekje aan de tandarts betekent de portemonnee trekken. Zo ben je niet alleen je tand verloren, maar ga je ook een hoop geld kwijtraken.
De tandarts kan het proces van tand verloren lang niet altijd volgen en zal daarom vaak met een alternatief komen dat brug, plaatje, stifttand of implantaat heet. Alleen bij het horen van die woorden al schiet je bankrekening in het rood. Zoals alle ongelukjes komen ook deze altijd op de meest ongelegen momenten, zeker ook op het financiële vlak. Maar ja, heb je keus? Je wil toch het liefst zo snel mogelijk weer fatsoenlijk voor de dag komen? Dan maar verder in het rood of zelfs een financiering aanvragen….
Tand verloren – de oplossing
Nee, natuurlijk niet, want dit is voor iets dat tand verloren heet helemaal niet nodig. Je kunt namelijk, heel eenvoudig, zelf jouw verloren tand vervangen door een tijdelijk alternatief! Je maakt gewoon zelf een nep tand en dit regel je via tijdelijketand.nl. Binnen één werkdag en voor nog geen 25 euro heb je alles in huis om zelf een nep tand te maken. Een handleiding die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat vertelt je precies wat je moet doen. Het pakketje dat je ontvangt bevat alles wat je nodig hebt, zodat je in één keer klaar bent. De nep tand klem je tussen twee bestaande tanden in en kleefpasta of iets dergelijks heb je dan ook niet nodig. Wanneer je een beetje oplet met eten en drinken gaat dit alternatief voor “tand verloren” enkele maanden mee. En als je weet dat er voldoende materiaal in het pakketje zit voor het maken van ongeveer vijf nep tanden, dan weet je hoe lang je de tijd hebt om financieel op adem te komen voor de definitieve oplossing die de tandarts voor je in petto heeft.
Natuurlijk is het te hopen dat dit soort ellende jou bespaart blijft. Maar misschien is het goed om alles vast in huis te hebben voor het zelf maken van een tand. Overkomt jou dan toch zo’n vervelend huis-tuin-en-keuken-ongelukje, dan weet je wat je te doen staat. Dus tand verloren, zelf een nieuwe scoren!