Selecteer een pagina

nep tand kopenAls je de kop van dit artikel leest, dan vraag je je misschien af of het binnenkort Halloween of carnaval is. Waarom zou je anders een nep tand kopen? Als er iets mis is met jouw gebit, dan ga je toch gewoon naar de tandarts? Begrijpelijke redenering, maar wij hebben het echt over een nep tand kopen in het geval je gebitsschade hebt opgelopen. Vanzelfsprekend ga je in het geval van gebitsschade wel eerst naar de tandarts. Maar de oplossing die deze specialist te bieden heeft is er vaak eentje die in de papieren loopt. Zoals wel vaker het geval is komen dit soort akkevietjes niet alleen fysiek ongelegen, maar komen ze ook financieel vaak zeer ongelegen.

Laten we het moeten missen van een voortand eens als voorbeeld nemen. De kans lijkt klein dat dit jou zal overkomen, maar dat hebben al die mensen die dit reeds overkomen is ook altijd gezegd. En daarbij….vergeet niet dat een ongeluk altijd in een klein hoekje zit. Klussen, sporten, stoeien met de kinderen…..slechts een greep uit de vele voorbeelden waarbij een voortand dusdanig beschadigd kan raken dat deze niet meer te redden is. De tandarts of kaakchirurg heeft sowieso een oplossing, waarbij je dan al snel uitkomt op bruggen, stifttanden, implantaten en wat al niet meer zij. Prachtige cosmetische oplossingen, maar wel oplossingen die duur zijn. Aangezien zorg -en tandartsverzekeringen lang niet altijd alle kosten dekken kan het goed zijn dat je zelf nog vele honderden euro’s moet betalen. Tsja……en wat nu als je deze honderden euro’s echt niet hebt of echt even niet kunt missen?

Een nep tand kopen, hoe en waar?

Dan zou je maar wat graag een nep tand kopen, want een nep tand kopen zou een mooie (tijdelijke) oplossing zijn voor dit probleem. Gelukkig kan dit nu ook en wel bij tijdelijketand.nl. Voor nog geen twintig euro kun je jouw tijdelijke nep tand kopen. Deze moet je alleen even zelf maken, maar dit is zeker geen moeilijke materie. Wanneer je jouw tijdelijke tand bestelt dan ontvang je de volgende dag een pakketje thuis waarmee je maximaal 20 neptanden kunt maken. De meegeleverde gebruiksaanwijzing laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Binnen een paar uur zie je er weer goed verzorgd uit. Je kunt de nep tand zelfs kleuren, zodat deze nauwelijks opvalt tussen jouw andere tanden. Hou er wel rekening mee dat dit altijd een tijdelijke oplossing is en slechts uitstel van een definitieve oplossing die de tandarts of kaakchirurg zal moeten verzorgen. Maar dit uitstel stelt jou wel in staat om de kosten die hiermee gemoeid zijn bij elkaar te sparen. Dus een nep tand kopen is helemaal zo gek nog niet…