Selecteer een pagina

Levering & verzendinformatie

Uw bestelling zal worden verzonden in neutrale verpakking. Bestellingen geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 22:00 worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden.

Verzending binnen Nederland:

Het brievenbuspakje zal in uw brievenbus worden bezorgd, zo hoeft u niet thuis te blijven om de zending in ontvangst te nemen. We verzenden op werkdagen maandag tot en met vrijdag bestellingen welke vóór 22:00 zijn geplaatst. Bestellingen na deze tijd worden de volgende werkdag verzonden.

Bezorging is doorgaans de volgende dag door PostNL, dinsdag tot en met zaterdag met uitzondering van enkele officiële feestdagen.

U ontvangt na verzending een automatisch bericht met daarin de Track&Trace informatie van de zending. Hiermee kunt u de status van de zending online bekijken.

Verzending naar België:

Uw bestelling zal als pakketje verzonden worden, bezorging tot aan uw deur. We verzenden op werkdagen maandag tot en met vrijdag bestellingen welke vóór 22:00 zijn geplaatst. Bestellingen na deze tijd worden de volgende werkdag verzonden.

Bezorging is doorgaans de volgende dag door PostNL, maandag tot en met zaterdag met uitzondering van enkele officiële feestdagen.

U ontvangt na verzending een automatisch bericht met daarin de Track&Trace informatie van de zending. Hiermee kunt u de status van de zending online bekijken.

Het kan gebeuren dat de pakketbezorger het pakketje in de brievenbus doet als u niet thuis bent, of deze naar een afhaalpunt bij u in de buurt brengt. U kunt het pakketje daar ophalen wanneer het u uitkomt.

Vragen over de verzending? Neem contact met ons op.