Selecteer een pagina

tijdelijke vervanging voortandEn daar sta je dan ineens…. Voor je er erg in had was het al gebeurd. Jouw kinderen zijn behoorlijk gegroeid en dat was je even vergeten. Wat even een robbertje stoeien met ze moest worden eindigde met jou als grote verliezer. Bleef het maar hierbij, maar dat is helaas niet het geval. Die elleboog van je oudste zoon geeft niet mee en heeft je een voortand gekost. Dat betekent niet alleen dat je even veel pijn hebt in je mond, maar betekent ook meestal dat je veel pijn hebt in de portemonnee. En inderdaad, natuurlijk komt dit nooit gelegen, maar nu helemaal niet. De bodem van jullie ‘schatkist’ is in zicht, maar er zal hoe dan ook iets moeten gebeuren. Kon je maar ergens een tijdelijke vervanging voortand regelen?

Bovenstaande lijkt misschien voor jou een ver-van-mijn-bed-show, maar is bedoeld om aan te geven dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Vaak zijn de gevolgen van dit soort ongelukjes veel groter dan je in eerste instantie zou verwachten. Ook in het geval van een voortand verliezen is dit vaak zo. Immers, je gaat ermee naar de tandarts en die lost alles voor je op. Nadenken over een tijdelijke vervanging voortand doe je niet, want waarom zou je ook? De tandarts lost het toch wel op en bovendien ben je ook nog eens goed verzekerd. Dus wat nou tijdelijke vervanging voortand?

De kosten van een nieuwe voortand

Eenmaal uit de stoel van de tandarts zal hij/zij je uiteraard even bijpraten over wat er nu precies aan de hand is met jouw voortand. Maar al te vaak is deze niet te redden en de kans is dus meer dan aannemelijk dat de tandarts deze direct heeft getrokken. Daar zit je dan met een opvallend gat in je mond, mooi middenvoor. Je merkt direct dat je tijdens het praten een beetje slist en daar ben je op zijn zachtst gezegd niet blij mee. De tandarts bespreekt de mogelijkheden met je om de verloren gegane voortand te vervangen door een nep tand. Er zijn wat dit betreft verschillende mogelijkheden, waarvan het plaatsen van een stifttand één van de meest toegepaste oplossingen is. Tot je grote schrik hoor je de tandarts doodleuk vertellen wat de kosten hiervan zijn. Het is je bovendien direct duidelijk dat je nog een flink deel zelf zal moeten bekostigen, omdat de tandartsverzekering dit niet volledig dekt. En dan wil je maar één ding….uitstel!

Tijdelijke vervanging voortand nodig. Wat nu?

Maar wat heb je nu aan uitstel als je rondloopt met een gat in je mond dat, laten we er maar niet om heen draaien, nogal opvalt. Je hebt er ongetwijfeld geen behoefte aan om lang zo rond te moeten lopen. De gedachte dat er lang over je gesproken en om je gelachen zal worden is geen fijne gedachte. Bovendien doet dit ook iets met je zelfvertrouwen. Kortom, of je zal ergens geld vandaan moeten zien te halen of je gaat op zoek naar een tijdelijke vervanging voortand. Geld lenen bij familie of vrienden voelt vaak niet goed en de kans dat je bij een bank geld kunt lenen voor iets als het laten plaatsen van een nep tand is niet al te groot. Maar hoe en waar kom je dan aan een tijdelijke vervanging voortand? En dan liefst ook nog een tijdelijke vervanging voortand die een beetje betaalbaar is, want anders schiet je er natuurlijk nog maar bar weinig mee op.

Probeer de Tijdelijke tand

Een heel voordelige tijdelijke vervanging voortand vind je in de webwinkel van Tijdelijketand.nl. En voordelig is ook echt voordelig, want een tijdelijke vervanging voortand koop je hier voor minder dan twintig euro. Voor dit geld bestel je in slechts een paar muisklikken een klein pakketje waarmee je zelf voorziet in de behoefte van een tijdelijke vervanging voortand. Het pakketje, dat je de volgende werkdag al in huis hebt, bevat alles wat je nodig hebt om zelf een nep tand te fabriceren. Nu niet gelijk denken dat je dit niet kunt, want dit kun je namelijk wel degelijk! Een heldere handleiding helpt je om zelf een neptand te maken die niet opvalt tussen jouw overige tanden en kiezen. Je hebt niets van doen met zaken als lijm, kleefpasta of iets dergelijks, want de door jou gemaakte tijdelijke vervanging voortand klem je heel eenvoudig tussen twee voortanden in. Klaar!

Meer over de Tijdelijke tand

Natuurlijk valt er over deze tijdelijke vervanging voortand nog wel iets meer te vertellen. Zo bevat het pakketje dat je ontvangt voldoende materiaal voor het maken van ongeveer twintig neptanden. Afhankelijk van hoe je met deze nep tand omgaat moet deze zeker enkele dagen mee gaan. We raden je aan om deze alternatieve tijdelijke voortand uit te doen met slapen. Desgewenst kun je de tand nog bijkleuren, zodat deze nauwelijks opvalt in je gebit.

Het grote voordeel van deze tijdelijke vervanging voortand is natuurlijk dat je je met een gerust hart weer overal kunt vertonen. Ook zal je geen hinder ondervinden tijdens het praten. Maar, een minstens zo groot voordeel is het dat je hierdoor niet direct aan de definitieve oplossing van de tandarts moet. Deze stel je als het ware gewoon even uit met deze tijdelijke vervanging voortand, totdat je de kosten van de definitieve tandartsoplossing kunt betalen. Want deze zal er hoe dan ook een keertje moeten komen, dat kunnen we (nog) niet veranderen. En tot die tijd? Tijdelijketand.nl…