Selecteer een pagina

goedkoop tand laten makenAls je iets aan je gebit hebt, dan is dit in de meeste gevallen een kostbare aangelegenheid. Je hebt vast enige ervaring met betrekking tot tandartsrekeningen en dan weet je als geen ander waar we het nu over hebben. Kleine ingrepen als het bekende gaatje in de tanden of tandsteen verwijderen zijn al duur, dus in het geval er echt eens iets ernstigs aan de hand is, maak dan je borst maar nat. Ondanks dat je misschien aanvullend verzekerd bent door middel van een tandartsverzekering wil dit niet altijd zeggen dat je zelf niets meer hoeft (bij) te betalen.

Een voorbeeld van een ingreep die al snel in de vele honderden euro’s loopt is het vervangen van een voortand. En dan denk je nu misschien: “joh, hoe groot is nu helemaal de kans dat ik een voortand kwijtraak?”. Begrijpelijke vraag en dat hebben al die mensen die een voortand zijn kwijtgeraakt ook waarschijnlijk gedacht. Een ongelukje zit immers in het spreekwoordelijke kleine hoekje. Sporten, werk, klussen of even ravotten met de kinderen….genoeg kansen op een flinke gebitsbeschadiging. En ben je eenmaal die voortand kwijt, dan kom je er al snel achter dat goedkoop tand laten maken echt een illusie is.

Maar om nou met een gat in je mond rond te blijven lopen… dat is natuurlijk geen optie. Los gezien van het cosmetische aspect beïnvloedt dit ook de spraak en kan het belemmerend zijn met betrekking tot eten en drinken. Er zal dan ook iets moeten gebeuren en jouw tandarts weet ongetwijfeld wat. Deze permanente oplossing bestaat vaak uit een implantaat, brug of wat al niet meer zij. Het kan zijn dat je hier niet direct de financiën voor hebt en dat een tijdelijke oplossing prettiger voor je is. Dit geeft je namelijk even de tijd om geld apart te zetten voor de permanente oplossing van de tandarts. Goedkoop tand laten maken door iemand anders, dat is lastig, dus waarom doe je dit dan niet gewoon zelf?

Voor nog geen 20 euro kun je goedkoop tand laten maken gewoon lekker zelf doen, thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving. Hoe gaat goedkoop tand laten maken in zijn werk?

  • Bestel jouw tijdelijke tand via tijdelijketand.nl
  • De volgende dag heb je jouw pakketje in huis
  • Lees de handleiding en volg de eenvoudige stappen
  • En voilà, jouw tijdelijke voortand is klaar!

Is het echt zo simpel? Ja, het is eenvoudig, goedkoop en met jouw tijdelijke voortand kun je enkele weken vooruit. Eten en drinken is geen probleem, zolang je er maar voor zorgt dat je deze niet overbelast. Geef de tijdelijke tand de kleur van jouw eigen tanden en je kunt met een gerust hart weer onder de mensen komen.

Goedkoop tand laten maken? Wij zeggen: “Doen!” Het geeft je even een financiële adempauze, maar realiseer je wel dat je uiteindelijk naar de tandarts moet voor de definitieve oplossing.