Selecteer een pagina

noodtandHet beloofd een mooie dag te worden. De dag begint als alle andere. Je staat op, duikt onder de douche en een half uurtje later ben je helemaal klaar voor de dag. Na een ontbijtje vertrek je naar het werk, waar een hoop werk en gezellige collega’s op je wachten. Tot dusver niets aan de hand. Maar dan let één van die gezellige collega’s van je op de parkeerplaats niet goed op en doet de deur van de auto met een zwaai open terwijl jij er net aan komt lopen. Gevolg? Je krijgt de deur vol in je gezicht en de schade is meer dan alleen de schrik. Want er is namelijk een behoorlijk stuk van jouw voortand afgebroken.

Je ziet dat een ongeluk in een klein hoekje zit en iedereen zomaar kan overkomen. Het zijn vaak deze zogenaamde kleine ongelukjes die voor veel gedoe en overlast zorgen. Maar ook zijn deze kleine ongelukjes verantwoordelijk voor financiële schade en zeker in het geval het schade aan jouw gebit betreft. Het kan maar zo zijn dat, in een geval zoals hierboven beschreven, jouw voortand niet meer te redden is en dat betekent dat hier een andere oplossing voor moet komen. Deze andere oplossing wordt natuurlijk verzorgd door jouw tandarts of tandchirurg, waarbij één ding zeker is: het wordt een prijzige oplossing.

Deze prijzige oplossing wordt in verreweg de meeste gevallen niet volledig vergoed door jouw ziektekostenverzekering. Het kan hierdoor maar zo zijn dat je geconfronteerd wordt met een rekening van enkele honderden euro’s. Dit is lang niet altijd direct op te brengen en dat hoeft gelukkig ook niet. Want waarom zou je niet eerst een noodtand nemen? Deze noodtand kost je slechts een schijntje van het bedrag dat je kwijt bent voor de definitieve oplossing en geeft jouw de mogelijkheid om hier geld voor opzij te leggen. Voor een noodtand hoef je ook niet langs de tandarts, want een noodtand… die maak je gewoon zelf!

Een noodtand – de oplossing

We zien als het ware de verbazing op je gezicht als je leest dat je een noodtand zelf kunt maken. Maar er is echt niets aan gelogen, want jouw nep tand maak je met behulp van tijdelijketand.nl. Hier bestel je snel en in slechts een aantal stappen een pakketje waarmee je zelf even tandarts kunt zijn. Het pakketje dat je ontvangt bevat materiaal dat zich door verwarming in elk gewenst model laat vormen. Dus ook in de vorm van een tand. De noodtand die je op deze manier (volgens duidelijke en eenvoudige meegeleverde handleiding) hebt gemaakt klem je vervolgens tussen twee bestaande tanden.

Je hebt dus niets van doen met zaken als kleefpasta of lijm en je kunt deze noodtand er ook makkelijk weer uit halen. Om het geheel niet op te laten vallen kleur je jouw nep tand, zodat deze goed past bij de rest van jouw gebit. De zelfgemaakte noodtand gaat enkele weken mee.

En wat dit alles jouw kost? Nog geen 20 euro. Bestel vandaag nog jouw pakketje en stel de definitieve oplossing van jouw tandprobleem hiermee uit totdat dit jouw financieel beter past.